O ver Studio NOON

Studio NOON vangt de essentie van personen/vrouwelijke ondernemers, waarbij elegantie wordt verweven met minimalistisch design en authentieke fotografie.

Contact Studio NOON

A bout Manon

Mijn naam is Manon, maar voor degenen die dichtbij staan, ben ik NOON. Studio NOON is dus niet zomaar een naam; het is een belofte van mijn persoonlijke aanpak.

Ik ben een gepassioneerde fotografe/ontwerpster die met liefde en toewijding in haar vak staat. Mijn liefde voor fotografie begon toen ik zelf vaak voor de camera stond. Uiteindelijk besefte ik dat ik liever achter de camera wilde staan, waar ik mijn creativiteit kon uiten en momenten kon vastleggen.

Edit Template

S tudio NOON

Mijn achtergrond in de fashion-industrie zorgt ervoor dat styling altijd een belangrijk element blijft in mijn werk. Later zette ik mijn stappen in marketing en communicatie, waar mijn passie voor branding ontstond. Deze combinatie vormde de basis voor Studio NOON. Ik geloof dat wanneer je doet waar je hart ligt, het nooit als werken voelt. Met ambitie, passie en liefde voor mijn vak sta ik elke dag klaar om bijzondere momenten vast te leggen/creëren.

Als een echte gevoelsmens hecht ik veel waarde aan energie. Ik probeer altijd een ontspannen en professionele omgeving te creëren, waarin we oprecht kunnen samenwerken. Woman support woman is waar ik in geloof!

Edit Template
Over Studio NOON Manon

“Ik beloof jou dat ik altijd streef naar het mooiste resultaat mét essentie.”

X

NOON

Follow

F ollow on instagram

© 2024 inhoud

Studio NOON

Webdesign + development